Tilbageblik på 2013 - og spådommene

Hvert år i januar skriver jeg en række spådomme for det nye år. Det er ikke som sådan nytårsforsæt, men mere gæt og ønsker. Det gjorde jeg derfor også i januar 2013, og nu er det tid til at se på, om nogen af spådommene blev til virkelighed.


Jeg kan godt starte med at fortælle, at krystalkuglen må have været lidt sløret da jeg kiggede, for det er ikke mange af spådommene der er gået i opfyldelse. Lad os kigge på det:

I 2012 lykkedes det mig at lav fem rigtige gæt ud af 10. I 2013 er jeg gået lidt tilbage, med kun 4 rigtige gæt ud af 10. Lige lidt kommentarer til hver enkelt spådom:


Jeg sætter nye nåle i vores landkort - Succes!
I januar 2013 var Henrik og jeg på en smuttur til London. Jeg havde været der før, men det havde Henrik ikke, og selvom jeg ikke i første omgang havde været særligt begejstret for byen, så var det fedt at opleve den sammen med ham. Londonturen blev blandt andet dokumenteret med blogindlæggene: Spis i London og sjove butikker i London.

Jeg læser mindst 10 bøger - Fiasko
Min boglæsning er kravlet rigtig meget nedad i år. Jeg har nok ramt omkring 7-8 bøger på et helt år. Det er meget mærkeligt at tænke det sådan, når det førhen har fyldt så meget, men pt. får jeg bare ikke læst en masse. Hvis man regner kogebøger og magasiner med, er jeg sikker på, at jeg sagtens kunne komme godt over, men det er lidt snyd, så vi må sige, at det var en fiasko i 13.

Jeg får en fastansættelse - Succes!
Siden 21. februar 2013 har jeg været ansat i Schreibergruppen. En skrup skør - og ret sjov, virksomhed der har en millard forskellige aktiviteter i gang. Mit job hos dem er dels projektledelse og dels marketingarbejde.


Vi køber et hus - Succes!
Køb af gården er nok noget af det bedste der er sket i 2013, og også en af grundene til, at mange af de andre projekter ikke er blevet til noget ;-) Det at være flyttet væk fra byen og ud på landet - i noget der er vores eget, har givet mig rigtig meget glæde. Jeg glæder mig i øvrigt til i 2014 at få delt en masse af vores før-efter billeder med jer, så I kan se forandringen af gården.

Jeg bliver faster - Succes!
Min storebror blev far for første gang i juli måned. Det var selvfølgelig en spådom der var forholdsvis let at tage med, da vi allerede i 2012 vidste at der var et lille barn på vej. Magnus er rigtig sød og dejlig, og sådan en familieforøgelse har bestemt givet mig endnu mere lyst til at få børn selv.

Jeg taber 10kg - Fiasko
I 2012 spåede jeg om at tabe 10kg. Det blev en fiasko, da jeg "kun" tabte 8kg. I 2013 kan jeg også melde fiasko på de yderligere 10kg, da jeg i 13 også "kun" har tabt 8kg. Det er dog et vægttab på 16 kg siden jeg vejede mest, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. I det nye år går jeg så igen efter et vægttab på 10 yderligere kg :-)

Jeg skriver mindst 120 blogindlæg - Fiasko
Jeg håbede lidt, at jeg ville oppe mig i 13 og få skrevet flere indlæg end i 12, men faktisk gik jeg et par indlæg ned i forhold til 2012. Det betyder at jeg i 2013 kun skrev 71 indlæg. Mon ikke det også bliver bedre i 14? Nu er vi da ihvertfald i gang... :-)

Jeg får mindst 2 eventplanning eller fotojobs - Fiasko
Fortsat arbejder jeg 'kun' frivilligt med mine eventplanning og fotojobs. Jeg har således stået for et par portrætfotos og også nogle charityevents i 2013, men ikke noget der er betalt endnu.

Min mand og jeg går i gang med fælles podcasting - Fiasko
Vi forsøgte faktisk, det gjorde vi. Vi sad og snakkede med en optager tændt, men det blev simpelthen for skørt og vi blev enige om, at det var der nok ikke nogen der gad høre om. Tilgengæld har vi i 2013 startet en Facebookside sammen, hvor man kan følge vores oplevelser på Gården.

Jeg skriver en E-bog - Fiasko
Faktisk er jeg gået i gang. Det bliver ikke en stor bog, men man skal jo også starte et sted ikke? :-) Bogen er temmelig nørdet, og jeg vil først vende tilbage til den, hvis den faktisk ender med at blive til noget ;-).

Andre store begivenheder jeg ikke havde spået om, men som skete i 2013:Vi fik en dejlig hund. Vores dansk-svenske gårdhund "Milde" er lige sådan en hund, som hører sig til når man bor på en gård.

Hjerteformet Julemarked 2013
Vi afholdt gårdens første offentlige arrangement den 24. november. Et julemarked hvor kreative mennesker udstillede deres smukke syslerier. Overskuddet fra standleje og salg af glögg og æbleskiver gik til Stefanshjemmet i Århus.

Fejring af Bryllupsdag
Vi fejrede vores 1 års bryllupsdag den 4. august med en hyggelig tur i Givskud.Samsø
Vi tog et lille weekendophold på Samsø og fik masser af god mad, service og smil på en ø der var rimeligt stille, men blæsende i oktober.

Glædelig 2014 - glæd dig til spådommene for dette år. De er lige på trapperne :-)

Kommentarer

Populære opslag