Sjove butikker i London

Som tidligere nævnt havde Manden og jeg ikke planlagt en masse på forhånd i forbindelse med vores tur til London sidste weekend. Jeg elsker at mærke byen uden at kort i hånden og se nogle af de ting, som andre måske ikke lige falder over, fordi deres hoveder er begravet i en guidebog. Her er et par af de lidt sjovere/anderledes butikker vi var i:

Medici Gallery
Medici Gallery lå lige ved siden af det sted vi spiste frokost om lørdagen (den oplevelse får I mere at vide om i et andet indlæg.) Butiksfronten var utroligt lille, men den tiltrak sig opmærksomhed pga. den ufatteligt fint pyntede udstillingsrude.


Butikken var ligeså lillebitte indvendigt og totalt proppet med ting. Der var først og fremmest fokus på greeting cards til alle tænkelige situationer, med alle tænkelige illustrationer og i et væld af former og farver. - Der var selvfølgelig tilbud på julekort.

Utroligt hyggeligt! Det blev også i denne butik vi fandt vores souvenir: Et stykke julepynt til træet; en træbil i gammeldages engelsk stil - vi glæder os allerede til at hænge det på træet til december.

M&M's world
En anden butik, som man nok godt kan finde i turistbrochurerne vil jeg tro, er M&M's world. Den ligger på vejen fra Piccadelli Circus ned til Leicester Square og er enorm! Jeg tror vi talte fire eller fem etager.
Jeg synes bestemt M&M's world er et besøg værd, men vi købte ingenting derinde. Alt deres merchandise var sat til en fuldstændig åndsvag høj pris og M&M's mistede vi lysten til efter at have gået rundt i dunsten af smeltet chokolade og sukkerstoffer en times tid. Det er dog en sjov butik og de har endda et par 'mini forlystelser' man kan prøve.The Book Warehouse
Jeg er så uendelig heldig at have giftet mig med en mand der, ligesom jeg, elsker duften af bøger, elsker at kigge på dem, holde ved dem, læse i dem. Derfor er vi også vilde med at gå i bogforretninger sammen. Lige overfor vores hotel i Hammersmith lå The Book Warehouse. -Der findes vidst flere af dem rundt omkring.
Det var en fantastisk hyggelig butik med bøger bogstaveligt talt fra gulv til loft - og så er det jo et kæmpe plus, synes jeg, at bøger er så billige i England (også når der ikke er udsalg.! Vi købte da også lidt med hjem ;-)Kommentarer

Populære opslag