Oplevelser med 5:2 diæten: 1 week in

Efter én uge med 5:2 diæten kommer her endnu en lille opdatering.

Den første uge nåede vi igennem den første fastedag, et par spisedage og fastedag nummer to.
I går, søndag, tog vi så en tredje fastedag. Den skulle egentlig først ligge i denne uge, for at følge 5:2 præcist, men af praktiske årsager sneg vi den ind i går i stedet.

På tredje fastedag spiste jeg et lille kogt æg og en lille nupo bar til morgenmad. Henrik fik et æble og en lille nupobar. Sent på eftermiddagen var jeg snoldersyg og spiste en tredjedel af en knækbrødsskive. Det hjalp med at holde mig hen til vi nåede aftensmad. - Det var tydeligt sværere for mig, at 'styre mig' på en fastedag hvor jeg ikke var på arbejde, men bare gik hjemme og tullede rundt. Det viser også (hvad jeg jo egentlig godt ved), at jeg gerne spiser når jeg skal hygge/keder mig. Vi nåede dog til aftensmaden hvor vi lavede en super god salat med kylling og lidt sprødstegt bacon. Mmm :-) Der blev endda plads til en lillebitte smule hvidløgsflute - nok til at man følte man havde fået en rigtig lækkerbidsken af en aftensmad.
3. fastedag var så også den første fastedag hvor vi brugte alle dagens 'tilladte' kalorier - hver og én.
Ovenpå 3 fastedage i løbet af ugen var vi selvfølgelig spændte på resultatet.
Ingen af os har gidet bruge tid på at hive målebåndet frem, så vi kører i første omgang efter hvad vægten siger. Heldigvis var det en rigtig god oplevelse for os begge:

Henrik efter 1 uge: -3 kg
Mig efter 1 uge: -1,7 kg

Super flotte resultater, som vi overhovedet ikke kunne ønske bedre. Nu var det jo så en vejning dagen efter en fastedag, og jeg tænker derfor, at det reelle vægttab måske ikke er ligeså højt, da det jo også handler om mængden af mad i maven, men det gav ihvertfald et motivationskick og vi er klar til en fastedag i morgen.

Kommentarer

Populære opslag