Oplevelser med 5:2 diæten - Fastedag nr 2

Du kan læse om min første fastedag på 5:2 diæten her.

I går var anden fastedag på 5:2 diæten. Vi havde kun én almindelig spisedag imellem for at få det til at hænge sammen her i hverdagene.

Morgenmad
Til morgenmad fik jeg en portion (40gram) Ota Solgryn-grød, lavet i mikrobølgeovnen med lidt vand i, og 50 gram friske blåbær på toppen.
Henrik spiste en knækbrød med kødpålæg.

Formiddag
Jeg valgte grød til morgenmad, da jeg tænkte, at det ville mætte godt, men Nupo Shaken, som jeg drak til morgenmad første dag, rakte tilsyneladende længere. Ihvertfald fik jeg det første niv af sult i maven allerede ved 11-tiden. Jeg kørte dog ufortrødent videre på kaffe og vand, og så gik sulten i sig selv igen.

Eftermiddag
Ved to-tiden kom så næste store bølge af sult, og den var svær at kæmpe ned. Her gik jeg lidt over til te, for også at få nogle andre smagsfornemmelser og jeg kørte hjem ved 4-tiden var maven igen blevet stille.

Aftensmad
Da jeg kom hjem havde Henrik besøg og derfor ikke tid til at lave aftensmad sammen med mig, så jeg fik i stedet ryddet op i køkkenet mens jeg gik og ventede. Jeg nåede også at surfe forbi diverse madblogs og savle lidt over de mange lækkerier man altid finder der omkring. Det var faktisk ikke selvtortur selvom man skulle tro det. :-)

Da Henrik endelig fik tid til at være med til aftensmad fortalte han, at han stort set ingen kalorier havde tilbage. Gæsten havde nemlig haft rundstykker med, så han havde regnet på livet løs, og havde nu ikke 'råd' til aftensmad hvis han skulle holde sig under de 600 kcal. Jeg havde dog masser at 'tage af' og lavede en god wokret med kylling, paprika, salt, peber og brugte en halv Hanegal Salami snack som ekstra krydderi. Mmm! Det blev faktisk rigtig godt og lå rigtig lækkert i maven. Henrik var rimeligt sulten da han gik i seng.

Derfor et godt råd fra ham: Det er rigtigt hvad de siger, at man skal undgå de hurtige kulhydrater på fastedage - det er simpelthen ikke det værd.

Kommentarer

Populære opslag