Julekalender 10. december: Juletræet med sin pynt

Vi har ikke et stort, prangende juletræ. Sidste år, og i år, har vi dog købt et hyggeligt lille grantræ i potte. Træet fra sidste år er plantet ud - om mange år kan vi forhåbentlig fælde det som et stort træ, og nyde det endnu engang sammen med vores børn, og det samme med det træ vi har stående indenfor i år. Det synes jeg er rigtig hyggeligt at tænke på.

Jeg er vild med at pynte juletræ. Jeg kan huske blandingen af generthed og glæde over at gense de gamle (grimme) ting både min bror og jeg havde lavet året før. Vi har endnu ikke søde ting vores børn har fremstillet at putte på vores træ, men vi har alligevel gjort meget for at gøre det til vores eget. Her er et par billeder af vores træ og udvalgt pynt.


Den moderne grå kugle i papir fik jeg foræret af søde Frk. Turkis i forbindelse med vores Julemarked på gården i slutningen af december.

Henrik og jeg købte træbilen i "Medici Gallery" på vores tur til London i starten af 2013. Hver gang vi er på ferie udvælger vi et stykke pynt til træet. På den måde mindes vi de gode oplevelser mens vi pynter.

Retro-Minnie med småkager og halstørklæde er på samme måde fundet på en ferie - da vi var i Disneyland i 2012.


Denne gris har en super god historie, som jeg tror jeg altid vil huske. På vores Julemarked i år, udstillede Heidi en masse søde ting - deriblandt denne gris. Jeg er ret vild med grise, og havde derfor udset mig den lille fyr. Da jeg sidst på dagen endelig tog mig sammen til at ville købe ham, var den dog lige blevet solgt. Slukøret gik jeg fra hendes stand. Ugen efter fejrede jeg fødselsdag med nogle veninder. Jeg pakkede gaver ud, og dér var grisen! Min veninde på julemarkedet havde hørt mig fable om grisen og var drønet ned for at købe den lige for næsen af mig.


Disse søde sager fra Medusa fik jeg af nogle arbejdskollegaer i fødselsdagsgave på mit gamle arbejde.

... Og sådan kunne jeg blive ved hele træet rundt. I år har jeg f.eks. fået en sød tromme af mine forældre, fra Den Gamle By, som vi besøgte på min fødselsdag. Henrik og jeg har også købt et fint smykke i en kunsthåndværkforretning på vores tur til Samsø, som er blevet konverteret til julepynt. Vi har en masse gamle paphjerter hængende med forskellige motiver på, som er fra gemmerne hos Henriks, nu afdøde, farfar osv. På den måde er juletræet fyldt med historier og varme, og er det ikke det julen handler om? :-)

Har du også noget julepynt du holder meget af?
Inden jeg slutter helt skal vi selvfølgelig have annonceret vinderen af de smukke print fra Bypepe. Tillykke Samantha Jeg er sikker på, at din far og BonusMor bliver glade for deres julegave.

Kommentarer

  1. Det er fint med et lille juletræ fuld af minder.

    ps. du har sådan en capture på, der gør det super svært at kommentere fra en mobil/smartphone.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag