Julekalender 9. december: Vind nyt til væggene

Det er blevet tid til at åbne dagens låge og bag den gemmer sig én af mine gode veninder Pernille. Pernille og jeg mødtes for nogle år siden, da jeg søgte efter bloggere som var interesserede i at blive skribenter på Danske Webchicks, som jeg dengang netop havde startet op. Pernille meldte sig og med baggrund i den fælles interesse for blogging, blev vi hurtigt rigtig gode venner.

Pernille ejer i dag brandet Bypepe hvorfra hun designer og sælger sjove og farverige, naivistiske illustrationer. - Og det er netop sådanne du kan vinde i dag.
Sponsoreret af Pernille udlodder vi nemlig 3 søde illustrationer i ramme til én heldig vinder.


Sådan deltager du
Læg en kommentar nedenfor, hvor du fortæller hvad du ville bruge illustrationerne til - skal de hænge på din væg i stuen, eller måske gives væk i gave? Jeg skal have kommentaren inden klokken 21.00 i aften. Husk også at skrive en mailadresse jeg kan fange dig på. Vinderen afgøres ved lodtrækning og offentliggøres i morgen. Held og lykke :-)

Kommentarer

 1. Hvor er de fine :) Ville passe godt til det kommende børneværelse :)

  Denflinkepige@msn.com

  SvarSlet
 2. Jeg ville give dem væk til to mennesker jeg holder af, Min far og min BonusMor, Fordi de mente ikke at de skulle have en gave af mig i år.

  sammyjosephine@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg ville give dem til min bonusmor for at vise hende at jeg påskønner den pakkekalender hun har lavet til mig i år. De passer rigtig godt i hendes stil.

  teklabach@gmail.com

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag