Vi gør klar til #readathon


Den 26. april er lige om hjørnet, og det betyder også, at min første deltagelse i Dewey's readathon nærmer sig. :-)
Jeg har derfor været på boghylderne og set på de mange muligheder for bøger. Jeg har ærligt talt ingen idé om hvor meget jeg kan nå at læse på 24 timer, så det må komme an på en prøve. - Jeg har heller ikke helt besluttet om jeg vil læse på dansk eller engelsk. Når jeg først er i gang, plejer begge dele at gå helt fint, men når jeg bliver træt, er det måske rart med noget på dansk?

Indtil videre har jeg lavet en lille stak med mulighederne som du kan se ovenfor. De er allesammen på engelsk og temmeligt forskellige. Jeg har læst lidt på forslag fra personer der før har været med i readathon og der er flere der foreslår, at man holder sig til bøger der ikke er alt for lange, så man kan få en fornemmelse af at have opnået noget undervejs. Det tror jeg er en god tilgang - ikke mindst fordi man så kan holde sig en lille pause mens man skriver en blogboganmeldelse ;-)

Sidste gang jeg skrev om Readathon havde jeg kigget forkert på tidspunkterne for opstart i Danmark, og danskere skal derfor begynde læsningen klokken 2pm og ikke am. Altså to om eftermiddagen og ikke natten. Det er jeg egentlig rigtig glad for, så kan jeg også nå at være lidt udendørs og gøre kroppen lidt afslappet inden jeg skal i læselejr.

Vil super gerne høre fra danskere der læser med i mindre eller større stil, så hvis du er med i readathon, så smid gerne en besked nedenfor - jeg lover at heppe undervejs!

Kommentarer

 1. Jeg er med igen i år. Dette er min anden gang, og også gangen hvor jeg udfordrer mig selv lidt mere, så jeg skal kun læse engelske bøger i disse 24 timer. Det er ret stort for mig. :P Og så fokuserer jeg lidt mindre på læsningen, og lidt mere på det sociale. :)

  SvarSlet
 2. Spændende Eeyore :-) Glæder mig til at følge dig i de 24 timer! Har du et link til nogle af dine posts fra sidste år?

  SvarSlet
 3. Jeg er som sagt også med, og er ligesom dig Marie, ret så glad for at tidspunkterne er som de er, og ikke om natten som vi først troede. :)

  SvarSlet
 4. Dejligt Michelle ;-) Ja, man skal lade være med at læse for hurtigt over sådan noget som tidspunkter :-p

  SvarSlet
 5. Jeg er også med igen, og jeg elsker det! Det er sådan en enormt hyggelig dag, og det er så fint at læse hele natten væk :)

  Jeg skal faktisk kun læse engelske bøger denne gang, og de er alle af nogenlunde mellemkort længde. Det fungerer nemlig rigtig fint at kigge på sådan en bogstak med en masse forskelligt i :) variation er et nøgleord for mig!

  SvarSlet
 6. Hej Rikke, dejligt med nogle tips. Tak for dem :-) Sejt at du kan læse hele natten væk, er spændt på om vi også kan det her i huset. Nu er hunden ihvertfald sat i pasning hos mine forældre lørdag-søndag.

  SvarSlet
 7. Hej Marie

  Sidste år lavede jeg disse to blogposts:
  http://www.cautious.dk/?p=13202
  http://www.cautious.dk/?p=13243

  I år kommer der 2 i alt som optakt + et løbende update indlæg og en konkurrence. :)

  SvarSlet
 8. Spændende Eeyore, det glæder jeg mig til - og tak for links :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag