Deweys #readathon - læser du med?

Want this blogpost translated? Choose your language in the menu (to the right if you are sitting at your computer).

Mine læsepræstationer har mildest sagt været ynkelige i 2013 - med kun én læst bog pr. april 2014, må der gøres noget for at genfinde glæden og roen ved at læse. Derfor har jeg meldt mig til Deweys Readathon 2014.

Den 26. april har jeg 24 timer til at læse så meget som overhovedet muligt. - Yeps, hvis man ikke er bognørd lyder det garanteret fuldstændig skørt. Til sammenligning har jeg svært ved at forestille mig, hvorfor nogen vil bruge en hel weekenddag på at løbe et marathon, så hvis du mere er den type, kan det måske hjælpe at tænke på Readathon som et mentalt marathon?

Mit marathon begynder klokken 2.00 natten til lørdag dansk tid. *host host* Ja, allerede der virker det jo fuldstændig skørt det hersens initiativ, men lad os nu bare se hvordan det går ikke? Jeg har givet mig selv lov til at give op undervejs, hvis det bliver træls - det er jo meningen det skal være en sjov og god oplevelse.

Undervejs i løbet af Readathon vil jeg skrive indlæg her på bloggen. Hvor mange indlæg det bliver til, og hvor kreative de bliver, vil jeg ikke sætte mig fast på nu, så du må bare følge med på bloggen og se hvad der sker.

Tips til at holde sig vågen i 24 timer modtages med kyshånd :-p

Skal du være med? 
Læs mere om Dewey's readathon på www.24hourreadathon.com
Hvis du ikke lige synes du er frisk på at skulle læse en masse, så kan du faktisk også melde dig som 'Cheerleader' og heppe på alle de vilde læsere. Det kan du også læse meget mere om på den officielle hjemmeside.

Update: Manden er med!
Da Henrik hørte om Readathon var han straks: "Jep! Hvor tilmelder man sig?", så nu bliver huset altså sat på den anden ende når der skal læses løs den 26. april.

Kommentarer

 1. Jeg var lige inde at læse lidt om det, men kan ikke helt finde 'reglerne', det kan være du kan fortælle mig lidt mere.
  Er det så meningen at I vil stå på midt om natten kl 2 for at begynde at læse eller hvordan har I tænkt jer at gøre det?

  SvarSlet
 2. Hej Michelle, der er meget få regler, det er bare noget man gør for sin egen fornøjelsesskyld. - og ja, vi står op til det og går i gang, men mange går bare i gang når de vågner og læser når det lige passer ind. Det kommer jo an på hvad man helst vil.

  SvarSlet
 3. Ja okay, for jeg tror ærligt talt ikke jeg kunne drive mig selv ud af sengen kl 2 om natten for at stå op for at læse. :)

  SvarSlet
 4. Nej, det bestemmer man jo så selv. Har en veninde der deltog sidste år. Hun læste bare lidt om eftermiddagen. :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag