Ikke mere sygdom

Så er det slut, nu gider jeg ikke længere svælge i alt det sygdom der har fyldt vores hus de første 2 måneder af 2014. Det har været en hård kamp vi har kæmpet - For Henrik har kampen både været fysisk og psykisk, mens den for mig har været hård pga. magtesløsheden der rammer én når den man elsker højest er syg. 
Jeg vil ikke på nuværende tidspunkt skrive et langt og inderligt indlæg om hvad der er sket siden min opdatering i slutningen af januar - det giver ikke mening lige nu, og jeg tror ikke helt jeg er klar til sådan et indlæg, men jeg vil rigtig gerne fortælle jer at:

Henrik ikke har kræft, og at han lige nu er ved at komme sig ovenpå en meget voldsom infektion som følge af sin operation. Vi har været meget vrede og frustrerede, og er det nok stadig, men nu har jeg bestemt mig for, at jeg skal være glad - nyde det dejlige forår der er på vej, min lille hundehvalp - og ikke mindst, at få sat gang i nogle nye projekter (Det elsker jeg jo).

Så ikke flere sygdomshistorier her fra, men glæd dig til billeder og glade toner.Kommentarer

 1. Hey Marie, I'm so sorry to hear that. I wish Henrik a quick recovery. I'll keep you two in my prayer. Stay strong! :)
  Your Malaysian pal, Bree

  SvarSlet
 2. Hi Bree, thank you so much for your kind words. I am so sorry I haven't kept in touch with you over the last months. I hope you are doing well?

  SvarSlet
 3. I'm doing fine. Currently in my forth semester. How time flies! Hope that you're well. :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag