Ground zero

Fredag den 3. januar fik Henrik og jeg en forfærdelig nyhed. Henrik blev diagnosticeret med testikelkræft. Som ungt par (30 og 26 år), der endnu ikke har fået børn, men ønsker det brændende, er sådan en nyhed næsten ikke til at bære. Samtidig kommer selvfølgelig frygten for det utænkelige - at kræften er mere omfattende end lægerne først tror, og at der kan være et sygdomsforløb på vej, som kan forandre vores liv.

I de sidste par uger har Henrik (vi), så været igennem alt fra yderligere undersøgelser på sygehuset til noget så mærkeligt som sæddeponering, og skulle tage stilling til de mærkeligste scenarier. Alt imens dette foregik, har jeg gået på arbejde og passet det så godt som jeg kunne - og Henrik har arbejdet med jobsøgning, da han officielt var ledig fra 1. januar.

Nu på torsdag, 23. januar, skal vi så på sygehuset igen. Henrik skal igennem en operation og have fjernet sin ene testikel. Forhåbentlig er det så nok behandling, men der er også en risiko for, at der skal stråling- eller kemobehandling oveni senere. Vi krydser bare fingre for, at vi fra torsdag eftermiddag kan se fremad, og at vi er nogen af 'de heldige', der kommer godt og hurtigt igennem det forfærdelige forløb.


Kommentarer

 1. Åh nej. Det ser jeg først nu. Hvor er det bare stygt. Jeg krydser sådan fingre for jer begge. KNUS

  SvarSlet
 2. Det er en slem situation.
  Jeg håber for det bedste og at I er nogle af "de heldige":

  SvarSlet
 3. Ønsker alt held og lykke til jer..

  SvarSlet
 4. Tak for alle jeres søde hilsner!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag