Vil du lave din livret på TV?


For et par uger siden fik jeg en mail fra en sød caster på Tv2. Hun havde fundet min blog og var interesseret i at høre, om jeg ville deltage i deres nye TVProgram "Danmarks bedste livret".
Nu er jeg jo ikke madblogger, og jeg ved egentlig heller ikke lige, om jeg ville gøre mig godt i et konkurrencepræget tvprogram - konkurrencemenneske er jeg jo ikke, så jeg er ikke overbevist om at det er noget for mig.

Tilgengæld kunne det måske være noget for dig?

Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe de søde TV2 castere - især nu jeg selv har sagt nej til at deltage ;-) Derfor vil jeg opfordre alle der kunne være interesserede i at dele deres livret på TV, til at tilmelde sig programmet. - og smid da lige en besked hvis du melder dig til, så vi ved at vi skal følge med ;-)
Læs mere om Danmarks bedste livret her.

Er der i øvrigt nogen der har Tv2 fri? Vi skal jo snart flytte og regner med at skulle have tv2 kanaler igen nu vi flytter (har kun haft DR det sidste års tid). Umiddelbart lyder den nye Tv2 Fri jo lige som noget for mig, men vil meget gerne høre jeres erfaringer?

Kommentarer

Populære opslag