Så gjorde vi det!


I går underskrev vi papirer på en smuk, nedlagt firelænget gård. Gården er fra 1901 og er løbende renoveret. Dog er stilen meget 70'er-agtig, så vi får et dejligt indretningsprojekt i at gøre den til "vores egen". Vi er rigtig glade for endelig at have fundet vores nye hjem, som vi skal overtage allerede til juli. Du kan nok derfor godt forvente at bloggen vil bære præg af forvandlingsprojekter, små idéer og inspiration til boligindretning, opbygning af nyttehave og lignende. Jeg glæder mig til at tage dig med på rejsen!

Kommentarer

 1. Stort tillykke :D jeg glæder mig til at følge med i jeres nye hjem :)

  SvarSlet
 2. Tusind tak Line :-) Ses vi til blogtræf i Aalborg i næste weekend? :-)

  SvarSlet
 3. Jeg havde da helt svedt det ud Marie :O Jeg har lige spurgt om der er flere pladser :)

  SvarSlet
 4. Så har jeg altså tilmeldt mig :D bare pokkers at mine hæklenåle og mit garn er pakket ned! :(

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag