Online inspiration til indretning

Nu da det er ved at være gået op for os, at vi rent faktisk har købt vores nye hjem. Er planlægning af indretningen for alvor gået i gang. Der er rigtig mange kvadratmeter, og vi vil jo gerne sætte vores personlige præg på dem allesammen. Der er kun lidt over en måned til vi får mulighed for at gå igang med malerpenslen, men det synes som rigtig lang tid, når man egentlig er klar. I ventetiden leger vi derfor med forskellige online inspirations- og indretningsværktøjer, som jeg tænkte jeg ville dele med jer her:

Indret dit nye køkken
IKEAs hjemmeside har et rigtig godt værktøj til indretning af dit nye køkken. I værktøjet kan du tegne dit køkken i 3D (selvfølgelig med brug af IKEA elementer). Du finder det her.

Indret alle rum i huset
Urban Barn stiller et indretningsværktøj til rådighed, hvor du kan indtaste dimensionerne på dit rum og så ellers gå i gang med at flytte møbler osv. ind. Jeg håber det kan hjælpe os til at få en idé til hvilke rum vores nuværende møbler passer bedst ind i. Du kan ikke indsætte egne møbler, men de har nogle kæmpe gallerier, så du kan nok godt finde nogle møbler der ligner. Den finder du her.

Inspiration i endeløse baner
Slutteligt vil jeg endnu engang reklamere lidt for Pinterest. Et mekka for alle der søger boliginspiration. Jeg har selv to 'boards' der er fyldt med idéer til både indendørs og udendørs indretning - og der kommer hele tiden flere ting til. Hvis du vil følge med i mine idéer og måske selv inspireret så kan du se idéerne her og her.

Hvor får du boliginspiration?

Kommentarer

Populære opslag