Pynt op til filmaften

Kan I huske da jeg inviterede til filmaften for at fejre min fødselsdag?
Gæsterne have på forhånd stemt på hvilke tre film de gerne ville se, og selvom jeg har voksne venner, endte vi med at skulle se to tegne/animationsfilm: Skønheden & Udyret og Tangled/To på flugt. Den sidste film de stemte på var 'overraskelsesfilmen', som jeg først offentliggjorde på aftenen. 

Forplejning
Gæsterne kom til spisning og selvom slik og godter er rigtig dejligt havde vi bestemt at de skulle have noget der var lidt mere madagtigt først. Vi lavede franske hotdogs og 'byg selv pizza', men gik hurtigt over til de søde sager. Vi havde fokus på at få dækket de forskellige typer af slik der som regel er populært: chokolade, skum, lakrids, vingummi, karamel og pebermynte - Alt sammen i rigelige mængder.
Vi lavede selvfølgelig også popcorn.

Udsmykning
Da slikket og filmene var i centrum, valgte vi en meget dæmpet udsmykning i sort/hvid og lidt sølv. Vi printede plakater fra de to film vi skulle se og satte dem i rammer. Vi skrev også et lille mini-program på en tavle de stod på slikbordet. For at få lidt dybde satte vi nogle af skålene på papkasser jeg havde malet hvide og kantet med sort/hvidt masking tape.

Popcornene blev guffet af popcornholdere fra One Charming Party og gæsterne legede 'bland selv slik' med papirsslikposer med farverigt tryk.

Underholdning
Filmene var jo hovedunderholdningen, men jeg havde en lille ekstra ting oppe i ærmet i form af en lille hjemmelavet filmcitat quiz. Gæsterne trak et kort, læste citatet op og så blev der ellers gættet løs på hvor citatet mon kom fra. Når alle havde gættet blev det lille felt på kortet skrabet fri med en mønt og filmen kom frem. Et sjovt og nemt lille indslag.

Kommentarer

 1. Hold da op, et lækkert og gigantisk slik-bord, sådan en aften vil jeg gerne inviteres til (;

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne, ja, men der blev faktisk tømt ;-)

  SvarSlet
 3. Det smagte også godt - og var i total Marie-stil. Det var en hyggelig aften.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag