Filmaften - invitation

Det er længe siden jeg har skrevet noget om fester på bloggen, og selvom jeg normalt helst vil lægge et samlet indlæg op får I her lige en lille teaser - jeg er nemlig i gang med at planlægge en filmaften.

Filmaften er noget af det hyggeligste og en enormt let måde, at holde en fest. Netop derfor synes jeg, det er den perfekte måde at fejre min fødselsdag i år: Ovenpå bryllupsplanlægning hele foråret, har der ikke været så meget tid og ressourcer til også at tænke på en fødselsdag.

Invitationer
Invitationerne blev sendt ud via mail - lidt kedeligt, men en hurtig og effektiv metode; og så er man som regel sikret et hurtigt svar. Invitationen bestod af to sider. Side ét forestillede et klaptræ. Jeg tegnede det i Photoshop; det er egentlig en meget simpel figur der mest består af rektangler. Jeg fandt desuden en gratis skrifttype der lignede kridt, for at give fornemmelsen af at indholdet var håndskrevet.
Side to forestillede en gammeldages billet og blev lavet direkte i Indesign. I venstre side indikerer tallene datoen og i højre side tidsrummet. Midterfeltet brugte jeg til at beskrive konceptet:

Koncept
De fleste kender jo nok konceptet bag en filmaften, for det er temmelig simpelt; egentlig går det først og fremmest ud på at være sammen med nogle venner, se film og spise noget slik. For at gøre det lidt anderledes, har jeg lavet en afstemning på Doodle, hvor gæsterne skal tilmelde sig. Samtidig med at de tilmelder sig, kan de vælge på en liste med omkring 50 film, hvilke film de helst vil se. De film der får flest stemmer bliver vist. De 50 film er nogle af de film jeg holder allermest af. Det er også muligt at stemme på en 'overraskelsesfilm', som først afsløres på dagen.

Til forskel fra de fleste filmaftner er der her tale om et filmmaraton, hvor vi skal se ikke mindre end tre film i træk. Der bliver dog mulighed for, at man kan gå ud, eller sætte sig i et andet rum hvis man trænger til en pause. Er spændt på at se hvordan det virker :-)

Dekorationer, mad osv. får I selvfølgelig billeder af efter 30. november hvor festen skal holdes.
I vil også kunne hente skabeloner så I selv kan holde en tilsvarende fest.

Kommentarer

Populære opslag