Lynsyltede rødløg
Verdens nemmeste og hurtigste måde at sylte rødløg på.
Syltede rødløg er skønne i rigtig mange retter. Her er et par ideer til anvendelse:
Brug syltede rødløg til:
Syltede rødløg er skønne i rigtig mange retter. Her er et par ideer til anvendelse:
Brug syltede rødløg til:
- En lækker rugbrødsmad med fisk eller æg
- I sandwiches
- Ovenpå hjemmelavet pizza
- I salater
- I hjemmelavet burger
Det skal du bruge:
Et glas med låg.
2 rødløg
1 dl hvidvinseddike
2 spsk sukker
1 teske salt
Evt 1 spsk rosiner
Snit løg tyndt i hånden eller på mandolinjern.
Bland eddike, sukker og salt og hæld over løgene. Tilsæt evt. rosiner. Lad stå i køleskabet til de skal bruges. Kan sagtens holde i et par uger blot de er dækket af lage. Du kan også tilsætte flere løg til lagen efterhånden som de bliver spist. Husk altid at bruge en ren ske eller gaffel når du tager noget fra et glas med konserverede produkter, så holder de længere.
Kommentarer
Send en kommentar