Kyllingebryst som cordon bleu med Edi-kartofler

Denne ret er et sikkert hit hos os. Den smager dejligt forbudt og så er den faktisk ret nem at lave.
Du kan bruge jeres almindelige skæreost som fyld, men revet ost virker også helt fint hvis det er dét I har på lager.


Ingredienser:
2x kyllingebryst
4 skiver mild eller mellemlagret ost
1 æg
Rasp
Mel
Salt og peber
Olivenolie eller smør til stegning

Gør kyllingebrystet fladt. Enten med en kødhammer eller med en kagerulle.
Læg 1-2 skiver ost ovenpå kyllingebrystet og fold det ind over fyldet. Vend i mel, æg og rasp.
Steg på panden ved lav til middelvarme i 10-12 minutter. Vend og steg ligeledes i 10-12 minutter på den anden side.


Tilbehør:
Kan f.eks. serveres med Edi-kartofler.


Tip:
Hvis du ikke har fået fladgjort kyllingebrystet tilstrækkeligt kan det have tendens til at ville folde sig ud igen. Så kan du eventuelt fæstne det med en kødnål.


Kommentarer

Populære opslag