Inspiration til aftensmaden. Det spiste vi: Uge 16

Årh en uge med fantastisk varmt sommeragtigt vejr! Vi har nydt solen og ikke haft så meget fokus på maden. I weekenden var jeg alene med Karen Sofie fredag-lørdag, så der tog vi også lige nogle nemme løsninger, men her kommer selvfølgelig alligevel lidt inspiration :-)


Mandag: Vi fik jo fyldte portebellosvampe i sidste uge. Midten af svampene gemte jeg og de kom i en lækker tærte. Det er så nemt at lave hjemmelavet tærtedej. Du skal kun bruge smør, mel og eventuelt lidt salt. En tur i blenderen og vupti har du en dejlig og hurtig tærtedej. - Og ellers kan den selvfølgelig købes, men det her er faktisk også noget billigere :-)


Tirsdag: Pasta med rejer i tomatsovs. Krydret med hvidløg og basilikum. Klar i løbet af 20 minutter.

Onsdag: Helstegt kylling med hvidløg og citron. Jeg elsker når vi får helstegt kylling for så er maden dagen efter så nem.Torsdag: Resten af kyllingen blev vendt med noget creme fraiche, karry, lidt mayo, noget æblecidereddike, grofthakket frisk persille og en smule sirup. Vupti: Vores egen kyllingesalat. Så var det bare at riste lidt brød, smide et par skiver bacon i ovnen (så passer det sig selv og bliver jævnt tilberedt) og samtidigt snitte en masse grøntssager og så var der club sandwich. Perfekt til en varm sommerdag!

Fredag: Karen Sofie og jeg spiste med mormor og morfar. Det blev et dejligt resteparty - ingen billeder, for vi hyggede for meget til lige at huske det ;-)

Lørdag: Havde jeg hænderne fulde med en halvpylret mus herhjemme. Heldigvis havde vi noget lasagne i fryseren og lidt coleslaw i køleskabet så det gik endda :-)

Søndag: Manden kom hjem fra sin weekendtur og havde rester med hjem. Vi fik paella.

Kommentarer

Populære opslag