Inspiration til aftensmaden. Det spiste vi: Uge 14
En uge med alt for lidt tid til madlavning, så vi måtte lige tænke lidt kreativt og trække lidt på fryserlageret. Et godt tip generelt er at lave store portioner så man kan hive noget op af fryseren når man har sådan en dum uge foran sig. Her følger vores madplan.
Mandag: Hjemmelavede nuggets og rodfrugtfritter
Nuggets kan laves af hakket kyllingekød eller kyllingebryst - paneres og steget i ovn eller på panden.
Nuggets kan laves af hakket kyllingekød eller kyllingebryst - paneres og steget i ovn eller på panden.
Tirsdag: Kartoffel-Porresuppe
Suppen blev forberedt og kogt mandag aften efter aftensmad, så tirsdag skulle den bare lige blendes og varmes. Der er lidt bacon-porre-persilleblanding på toppen.
Onsdag: Brændende kærlighed
Min søde mand laver mad om onsdagen så der får vi ofte traditionel dansk mad da han er vild med den slags. I denne uge fik vi Brændende Kærlighed med kartoffelmos - Brændende kærlighed er en god resteret så her var den på en rest kylling og lidt svinekød fra sidste uge. Vi tilsætter gerne grøntsager til retten så den bliver lidt mere lødig. Tilbehøret blev så simpelt som en hjemmelavet agurkesalat.
Torsdag: Kyllingebryst med tikkamasalasovs og resten af kartoffelmosen fra onsdag.
Det grønne torsdag blev en omgang salat - Jeg skar rigeligt så der også var til burgeren fredag.
Fredag: Hjemmelavede burgere
Hurtig ret da man nærmest kun skal stege hakkebøffer og lune boller fra fryseren.
Lørdag: Fyldte pandekager
Pandekagerne var lavet i forvejen og lå i fryseren.
De blev fyldt med en rest mild chili-con-carne og garneret med lidt revet ost alt sammen også fra fryseren. - Så nemt! Igen spiste vi grøn salat til. Her tilføjet lidt feta for at få den efterhånden lidt trætte salat til at blive lidt mere spændende - men så var der heller ikke flere rester bagefter :-)
Søndag: Kebab fra Grillen
(Ja, vi springer også over hvor gærdet er lavest indimellem og vejret var for godt til madlavning).
Kommentarer
Send en kommentar