Børneværelse rundtur

Endelig er det vidst blevet tid til en update her. Jeg er pt. på graviditetsorlov o0(3 dage over termin - baby kom nu!!!)0o, så hvis jeg nogensinde skal få tid til at lave et blogindlæg må det da være sådan en dag som i dag :-)
Udenfor skinner solen og min søde mand har valgt at arbejde hjemme fordi han godt ved, at jeg synes der er aaaaalt for langt fra Århus til Horsens hvis han pludselig skal fræse hjemad pga. en begyndende fødsel... Nå, men mens han arbejder vil jeg vise jer børneværelset der står klar til den lilles ankomst.

Børneværelset ligger på 1. sal hvor vi også har vores soveværelse. Rummet har tidligere været gæsteværelse - ja, faktisk har vi haft hele 3 gæsteværelser i vores store hus, men vi mener, at vi godt kan klare os med et enkelt fremadrettet ;-)
Der er ikke seng/kravlegård eller lignende i børneværelset, da baby får en fin lille seng inde ved siden af vores i første omgang.


Stol og puf: IKEA, Sybord: Arvestykke, blespand: Gratis fra Babysam, Stort lammeskindstæppe: IKEA, Højtaler: HEOS-system fra Hi-Fi Klubben, Gul lampe: IKEA


Kommode: IKEA, Pusleplade: Hjemmebyg, Puslehynde: Babysam, Tapet: Nordsjö Idé og Design, Kludetæppe: IKEAReol: Hjemmebyg


Tøjet på knagerne er hjemmestrikket af mig, svigermor og en mors veninde. Savlesmækkene er fra H&M. Pusletaskerne er henholdsvis en gammel odder pusletaske og to store toilettasker fra Søstrene Grene (èn til hver bil). Det gule spejl er fra IKEA.


Kommentarer

Populære opslag