8 grunde til ikke at flytte på landet


    
 1. Dyrene - Edderkopper, rotter, mus, tudser, snegle, naboens kærlighedssyge katte, mider i skraldespanden you name it we've got it!
 2. Naboskabet - nysgerrige naboer, der vil vide alt om hvad du laver, hvorfor du arbejder hjemme i dag, om du er forkølet, og om I ikke snart skal have nogle børn.
 3. Gamle bygninger - konstant istandsættelse af bygninger tager meget tid, og så er det heller ikke det fedeste i verden, at pillefyret kan finde på at gå ud, så man vågner til et koldt hus.
 4. Mojitomangel - Der er langt til cafébesøg med vennerne, og jeg må skifte fra de pæne sko til gummistøvler, så snart jeg kommer hjem fra job.
 5. Hårdt arbejde, der ikke kan vente - Selvom man er syg, eller træt (eller bare doven), er der ting, som bare skal gøres: længernes skal kalkes, dyrene skal passes, haven skal ordnes og så videre.
 6. Dårlig telefon- og/eller internetforbindelse - Selv i 2014 er man indimellem nødsaget til at stille sig op i toppen af legestativet for at få telefonforbindelse.
 7. Store mængder vasketøj og meget rengøring - Man bliver bare mere beskidt, når man bor på landet.
 8. Indkøb er en udflugt - Flere og flere butikker på landet er nødt til at lukke. Derfor skal indkøb planlægges og er sjældent impulsive.
Følg med - om et par dage deler jeg 8 grunde til at flytte på landet.

Kommentarer

Populære opslag