I Skjold er Julen Hjerternes Fest

Igen i år afholdes Hjerteformet Julemarked i Skjold – et julemarked med fokus på kunsthåndværk og velgørenhed. Julemarkedet afholdes Skjold Kirkevej 6, d. 23. november fra 10.00 – 17.00 og overskuddet fra standleje går til Danske Hospitalsklovne.

Marie Holm og Henrik Dalsager på henholdsvis 26 og 30 år, flyttede i 2013 fra Århus til Skjold, for at ’komme ud og bo på landet’. Én af de vigtigste ting for parret var, at dyrke nærmiljøet og sætte fokus på frivillighed og velgørenhed.
Derfor afholdt de i november 2013 for første gang Hjerteformet Julemarked – et julemarked for kunsthåndværkere. Julemarkedet blev en succes med tæt ved 400 besøgende, 14 udstillere og 3.000kr indsamlet til projekt Inclusia i Århus – et innovativt samlingssted for personer med og uden handicap.

I år er valget af velgørenhed faldet på Danske Hospitalsklovne, der hjælper syge børn til et smil, når de har allermest brug for det.

”Vi nyder sådan, at kunne skabe en hyggelig og stemningsfyldt oplevelse for vores naboer og venner i lokalsamfundet. Samtidig er det vidunderligt, at tænke på, hvordan vores indsats med at stable sådan et arrangement på benene kan gøre en forskel for syge børn på de danske hospitaler – og så er det jo heller ikke så ringe, at vi kan klare de fleste af julegaveindkøbene ved blot at besøge de mange spændende stande lige her på vores gård” fortæller Marie Holm der er initiativtageren bag julemarkedet og til daglig arbejder som konsulent i Velfærdsteknologi i Hedensted Kommune.

”Sidste år var mange af vores naboer stolte over hvordan ’Skjold var kommet på landkortet’, fordi vi var kommet i lokalavisen, og der var så mange besøgende i byen. Det er dejligt, at have pladsen og engagementet til at lave denne her slags arrangementer.” fortæller Henrik Dalsager, der er elektronikingeniør og arbejder på HTX i Horsens.

Foruden spændende stande byder Hjerteformet julemarkedet også på Hollandsk Auktion, gløgg, æbleskiver og måske endda et besøg af selveste Julemanden!
Mere info?

Kommentarer

Populære opslag