Projekter, projekter

Det morer mig utroligt, når venner og familie spørger om vi 'snart er færdige' med indretning af gården. Hver gang griner jeg og fortæller dem, at det bliver vi jo aldrig nogensinde - og det er én af grundene til at jeg elsker vores hjem!

Nogen finder mange projekter og idéer stressende, og jeg kan godt følge det - altså hvis man tænker, at projekterne har en deadline. Sådan er det som udgangspunkt ikke på vores gård. Vi får hele tiden nye idéer og inspiration til projekter vi kan lave både inden- og udendørs. Nogle af projekterne kaster vi os ud i, andre taler vi længe frem og tilbage om, vender og drejer og atter andre igen bliver droppet eller udskudt på ubestemt tid.

Det kan indimellem være en udfordring at give plads til hinandens idéer og acceptere, at vi ikke er ens i forhold til hvad vi prioriterer at få færdigt - og ikke mindst, hvad der skal til for at noget anses som færdigt.
- Det kunne være rigtig sjovt, at fortælle jer, at Henrik er meget dårligere end mig til at få gjort tingene færdige, og at han får alt for mange idéer, som hele tiden stritter i forskellige retninger.

Reelt er det dog nok sådan, at vi begge er rigtig gode til at få idéer og ingen af os er så gode til at afslutte projekter vi har sat i gang. Især tror jeg vi er enige om, at den oprydning der skal gøres i værkstedet eller haven efter man har brugt forskellige redskaber og værktøjer er utroligt kedeligt. - Og det kan godt resultere i, at tingene i virkeligheden ser mere rodede ud når vi forlader dem, end inden vi begyndte (ihvertfald til vi har ryddet op).

En tydelig forskel i vores tilgang til projekter er, at Henrik ikke har noget imod at hoppe rundt mellem mange projekter, og hellere går i gang i dag end i morgen - også selvom planen ikke er gennemtænkt. Der er jeg lidt mere forsigtig (og påholdende).  Med forårets komme, er det dog tydeligt, at vores idéer til projekter nærmest bobler over, og vi har kastet os over en lang række ting allerede. Blandt andet kan nævnes:

- Opbygning af ny urte-/grøntsagshave, kantning af bede, bygge nyt stakit ud til vejen, bygge ny væg i værkstedet, hive tapet af i bryggerset, lave tegninger til udendørspavillion osv. osv. osv. I skal nok få projekterne at se, efterhånden som de bliver færdige, men kender jeg os ret, så er det ikke sikkert, at de allesammen bliver gennemført i år :-)

Kommentarer

Populære opslag