Mirakler med posten

I torsdags fik jeg en hel bunke små mirakler med posten:


For cirka 500kr blandede grøntsagsfrø til årets nyttehave. Jeg var - selvsagt - ret euforisk.
Det overraskede faktisk mig selv lidt, at jeg blev så glad for pakken, men på den anden side, det er da svært ikke at blive glad, når man modtager en pakke der er så find som denne her:


Frøpakken der ligger ved siden af, var en ekstra lille gave, der landede helt perfekt, da jeg endnu ikke er nået til indkøb af årets krydderurter:


Og hvad var der så i alle de andre pakker spørger du måske?


2 slags tomater, rødkål, broccoli, rabarber, grønkål, persillerod, porre, pastinak, 2 slags ærter, gulerødder og meget mere. Min favoritblomst morgenfrue røg også lige i kurven. Er det kun mig der synes det er lidt fantastisk, at der kan komme så mange forskellige slags planter ud af de små frø man finder i sådan nogle poser? Tænk engang, at de kan sendes med posten og at de om et par måneder er blevet til store, stærke planter som vi kan spise :-) Naturen er forunderlig!

Weekenden er selvsagt gået med såning og så med et lidt større projekt der involverer en sav og masser af hvid maling -glæder mig til at vise jer mit forsøg på træsløjd.

Kommentarer

Populære opslag