En havedagbog fra 1981

Jeg er ret vild med bøger. Jeg er også ret vild med gode kup og genbrug. For nogle måneder siden købte jeg derfor 500 bøger af et gammelt ægtepar, der havde samlet bøger i mange år, men nu skulle flytte i noget mindre, og derfor ikke havde plads til alle deres bøger.
Blandt bøgerne var mange skatte. Blandt andet en sød havedagbog fra 1981, som aldrig er blevet brugt, men som nu har fået et nyt liv her hos mig:


Den lidt psykadeliske forside får mig i supergodt humør, og humøret blev bestemt ikke dårligere, jeg opdagede, at hver årstid blev beskrevet med små fine vers af Piet Hein:


Hvert opslag indeholder en kalender på højresiden og interessant fakta om haven, drivhuset og stueplanterne på venstre side. Alt sammen med detaljerede, sort/hvide illustrationer. - Og som I kan se, er jeg netop gået i gang med at notere lidt i bogen.


Kan du også falde i svime over gamle bøger?

Kommentarer

Populære opslag