Julekalender 6. december: Print selv

Jeg er jo lidt af en Pinterest geek. Jeg elsker at surfe rundt og lade mig inspirere ved at kigge på smukke motiver andre har lavet. Når jeg ser en genial idé forsøger jeg gerne at omdanne den lidt og føre den ud i livet (nogle gange med større succes end andre, men I kan se alle mine "engang bliver jeg sikkert færdig med det her - projekter" en anden dag :-p).

I dag vil jeg gerne dele nogle sites med jer, som indeholder helt fantastiske christmas printables - altså printbare sider med julemotiver. Der findes jo en million derude, men indimellem kan det være lidt overvældende, så her får du blot et par af mine favoritter:

Delphine Doreau (fransk/amerikansk) - Non Dairy Diary
En smuk, smuk fransk/amerikansk blog med bunker af idéer, inspiration og altså gratis printables. Her finder du alt fra en komplet nummereret 'adventkalender' med 24 søde huse, til juleengle, flagranker, til- og frakort og nogle rigtig søde 'owl ornaments' til træet er der f.eks. også :-) Tryk på "Freebies" i menuen der kommer frem til venstre når du scroller lidt ned.


Limeshot design
De er værd at nævne alene på grund af deres fantastiske labels som du kan se på billedet ovenfor. Jeg elsker jo at give hjemmekokkerede gaver væk, så smukke labels er et must. Disse kan printes fra deres site eller eventuelt anvendes som inspiration til at lave dine egne med dansk tekst.

We love to illustrate
En samling rigtig dygtige illustratorere der har en festlig og glad blog med masser af inspiration og printables. Det seneste er nogle super fine gavemærker der med garanti vil få dig til at smile.

Hostess with the mostess
Hvis du ikke kender Hostess with the mostess, så er du in for a treat. Et super fedt site omhandlende alt du behøver at vide for at være en perfekt værtinde på den der overskudsagtige og lækre - samt selvfølgelig totalt hyggeligt - måde :-) Jeg synes du skal starte med at se det her fine indlæg om gratis printables til at dække et 'Glam Vintage' julebord. Vær' klar på masser af glitter!


MrPrintables 
Et fedt site især for børn. Det jeg allerbedst kan li' hos dem er deres serie af 'cone children' - det er en slags påklædningsdukker der fås både som drenge og piger og med masser af forskelligt tøj. F.eks. her klædt på til en kold vinter.

Og så lige lidt udenfor emne, og alligevel ikke. Hvis du er til et gammeldags julelook (som jeg f.eks. er), så skal du altså lige se forbi denne flickr konto hvor du kan finde O come all ye faithful og Silent night i smuk vintage stil.

Har du ikke fået nok?
Tjek denne liste over 100 gratis jule printables samlet af Printable Decor.

Smid gerne et link til dine freebies eller favorit inspirationssites nedenfor.

Kommentarer

 1. Pinterest er så dejlig en kilde til ny inspiration, bruger det også selv flittigt.
  På min egen blog, deler jeg også lidt freebies ud - som man kan printe og bruge alt det man lyster - det kan findes lige her:
  https://docs.google.com/folderview?usp=sharing&id=0B7D0VP81ApeZcW0zV09taXRJZ28

  SvarSlet
 2. Dejlige links! Jeg kan også selv falde i staver over de mange lækre idéer og fine ting!

  SvarSlet
 3. Pernille: Ja, du har jo nogle skønne, skønne ting :-)
  Jane: Det er skønt at blive inspireret og Pinterest er for mig den største tidsrøver siden jeg opdagede Facebook :-p

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag