18. december - Bevar Anette Warming

I sommer mødte jeg en rigtig spændende, dygtig og charmerende kvinde i forbindelse med mit arbejde. Anette Warming brænder for genbrug, og er fyldt med masser af spændende ideer til hvordan gamle ting får nyt liv.

Under brandet BEVAR (gen)skaber hun super fede ting af andres affald. I anledning af julen har Anette doneret en super sej BEVAR HAVEN Tshirt med havemand nummer et: Søren Ryge.


Den her T-shirt er mega kult og så kan du bære den med rigtig god samvittighed, for det er det rene genbrug; fra gammel, kedelig Tshirt til mode! Og hvad så i forhold til størrelse spørger du nok - altså jeg kan passe den, så den er nok omkring L/XL, men jeg synes godt du kan ønske dig den selvom du er mindre, for en t-shirt må man jo gerne svømme lidt i :-) Hvis du vinder den, og den ikke dur til dig, så giv den videre eller lav den om til noget andet fedt.

Sådan deltager du
Læg en kommentar nedenfor, hvor du deler dit bedste genbrugstip. Jeg skal have kommentaren inden klokken 21.00 i aften. Husk også at skrive en mailadresse jeg kan fange dig på. Vinderen afgøres ved lodtrækning og offentliggøres i morgen. Held og lykke :-)

- Og så synes jeg du skal smutte ind på Bevars facebookside og få masser af inspiration til genbrug og genanvendelse af dit affald.

Kommentarer

 1. Mit bedste genbrugstip er vores sæbe. Vi har sådan en der giver en skumsæbe og i stedet for at købe en ny, så genfylder vi den bare. 1/3 alm. flydende sæbe og vand og den er fin igen.

  SvarSlet
 2. Tillykke Astrid, da du var den eneste commenter er du jo selvsagt vinder ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Marie,

  Jeg har endnu ikke modtaget den. Håber bare, du har haft travlt :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag