Vi tæller ned


Om en uge afholder vi vores første eksterne arrangement på Gården. Det bliver et julemarked og jeg glæder mig super meget til at se hvordan det kommer til at gå. Vi har 15 eksterne udstillere på, som skal komme og præsentere deres håndlavede kreationer - fra keramik til strikket legetøj. Masser af julegaveidéer og fint julepynt.

Det er jo langt fra første gang vi planlægger et arrangement, men det er første gang at det bliver afholdt på Gården, og første gang, at vi har så lidt økonomi at gøre med. Vi tjener ikke selv på julemarkedet, men giver de penge der kommer ind for salg af stadepladser, æbleskiver osv. til at støtte et super godt projekt for personer med handicap i Århus. Stefanshjemmets projekt Inclusia.
Vi har endda valgt at smide 1 kr pr. gæst, af egen lomme, i indsamlingspuljen i håbet om at skabe rigtig meget interesse om julemarkedet og få en god start på et event, som vi håber bliver en tradition.

Først i lørdags blev vi helt færdige med at tømme den ene af de to bygninger der skal bruges til julemarkedet, og det har derfor været lidt nervepirrende at finde ud af hvordan vi skulle få plads til alle udstillerne. Det er jo en gammel bygning og derfor ved man aldrig helt hvad man finder, når man fjerner noget andet. Trods huller i murer og gulv, forsøger vi dog at få skabt en rigtig hyggelig julestemning, og tror på, at de rustikke omgivelser, som vi selv forelskede os i, da vi købte gården i sommer, også kan puste liv i julestemningen hos de besøgende der forhåbentlig dukker op på søndag. Jeg glæder mig til at dele billeder og oplevelser fra julemarkedet med jer, og håber at du kommer forbi, hvis du bor i midt-/østjylland.

Du kan læse mere om julemarkedet og følge alle forberedelserne på www.facebook.com/hjerteformet 
- siden vil også blive opdateret efter julemarkedet, for vi håber jo, at dette kan blive en tradition, som kan leve videre de næste mange år.

Kommentarer

 1. Det er et helt utroligt stort arbejde og engagement i har lagt i projektet med jeres eget fine julemarked. Jeg glæder mig utrolig meget til at se gården og til en hyggelig dag med forhåbentlig mange besøgende :-)
  Bedste tanker fra Christine

  SvarSlet
 2. Håber det bliver en helt fantastisk dag!.. Er ked af det ikke er muligt at komme.

  SvarSlet
 3. Kære Christine, tusind tak for de søde ord og det store engagement som DU udviste på dagen, så sejt!

  Søde Tanja, ja, det var ærgeligt, men håber det snart kan passe ind :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag