Hjerteformet Julemarked - Udstillerportræt Jane Brilleting

Lige om lidt - den 24. november 2013 afholder vi Hjerteformet Julemarked på vores gård mellem Horsens og Juelsminde. Overskuddet fra salg af standpladser går til et velgørende formål. Du kan læse mere om julemarkedet og hvordan du kommer med - enten som kunde eller sælger lige her.

I udstillerportrætserien har jeg talt med nogen af de personer der stiller op med en stand på julemarkedet og giver dig mulighed for at købe unikke julegaver med hjem. God fornøjelse!

Jane er 37 år og bor i Horsens. Hun er måske bedre kendt under navnet "Brilleting". Under dette brand laver hun smukt legetøj, illustrationer og meget andet.


Jane er uddannet folkeskolelærer med linjefag i blandt andet billedkunst og håndarbejde, og har i hele sit liv haft fokus på kreativitet. I dag arbejder Jane som dagplejer - et job der heldigvis også kan forenes med det kreative:

"Jeg nyder kreativiteten, og elsker at overraskes over det der dukker op når jeg udvikler nye produkter – en sjov følelse af at det ”kommer til mig” uden jeg helt selv har kontrol over det! Og så ELSKER jeg at glæde andre med mine farverige og børnevenlige streger! Det er ren 'fryns'" fortæller Jane. 

På Hjerteformet Julemarked vil du på Janes stand blandt andet kunne se en glad blanding af legetøj, illustrationer, julekort, julepynt og klippeark. Priserne begynder ved omkring 10kr. 
"Min stil i legetøj og illustrationer er farverig, glad og børnevenlig, og mine papirjuleophæng er stilfulde, enkle og grafiske. Jeg synes at tingene passer godt sammen, og de 2 forskellige stilarter klæder hinanden godt".
Jane har valgt at dele stand med sin gode veninde Emilie, så vi kan med garanti love masser af spændende ting og god stemning ved Janes stand :-) 

Du kan følge Jane og hendes kreationer på www.brilleting.blogspot.com og instagram.com/brilleting.


Kommentarer

Populære opslag