Hjerteformet Julemarked Udstillerportræt: Christine Frk. Turkis

Den 24. november 2013 afholder vi Hjerteformet Julemarked på vores gård mellem Horsens og Juelsminde. Overskuddet fra salg af standpladser går til et velgørende formål. Du kan læse mere om julemarkedet og hvordan du kommer med - enten som kunde eller sælger lige her.

I udstillerportrætserien har jeg talt med nogen af de personer der stiller op med en stand på julemarkedet og giver dig mulighed for at købe unikke julegaver med hjem. God fornøjelse!

Christine står bag bloggen og brandet Frk. Turkis og at hun især er vild med at arbejde med stof er der en helt naturlig forklaring på. Det ligger nemlig til familien:

"Jeg er vokset op i et kreativt miljø, hvor både min mor og mormor er tekstildesignere – så at være kreativ har altid været en meget stor del af mig. Jeg får hele tiden nye idéer og har svært ved at begrænse mig, da jeg ofte får lyst til at afprøve nye projekter med mange forskellige materialer."

Christines produkter har et enkelt udtryk, med fine detaljer og lidt kant. Hun bruger primært klare farver tilsat forskellige mønstre, kontraster og et pift af neon. Stjerner er et gennemgående tema i hendes produkter – også finder du selvfølgelig også masser af turkisfarvede produkter ;-)  


Christine har valgt at deltage på Hjerteformet Julemarked 2013 fordi hun synes det er et rigtig godt koncept: "Hjerteformet Julemarked har et fantastisk udgangspunkt for at holde julemarked. Jeg er meget glad for at kunne deltage i et marked, hvor overskuddet går til et godt formål, handicappede på Stefanshjemmet i Aarhus, hvilket jeg gerne vil støtte. Dertil glæder jeg mig til at have stand i smukke omgivelser og lidt utraditionelle forhold – på Maries egen gård."
  
Kom og hils på Christine på Hjerteformet Julemarked. På hendes stand kan du fordybe dig i smukke småting: "Min stand vil være fyldt med stjerner – i form af øreringe, hårpynt og masser af stjernepynt. Desuden har jeg håndlavede stofknapper, små elefanter, tørklæder og hvad jeg ellers når at få lavet inden d. 24. november."


Kommentarer

Populære opslag