Den sødeste merchandise

Bemærk: Dette indlæg er ikke sponsoreret af Candy Card og alene et udtryk for min egen holdning til produkterne.


Merchandise er et sjovt, men også svært emne at diskutere med kunder, og det tror jeg at jeg vil skrive lidt mere om en anden dag. I første omgang vil jeg dele en bogstaveligt talt lækker udgave af merchandise, som jeg faldt over for en uges tid siden.

Candy Card laver belgisk chokolade med sukkertryk i rigtig fine detaljer. Du kan få alt fra billeder og tekst til logo trykt direkte på chokoladen - ikke på papiret udenom. Min erfaring med merchandise-slik er ikke så god, så jeg var skeptisk i forhold til chokoladekvaliteten, men jeg bestilte alligevel en smagsprøve.
(Hvem siger nej til chokolade?) Chokoladen er super lækker, friske og fås i både hvid, lys og mørk - endda som fyldt chokolade!

Og hvad kan man så bruge det til spørger du. Du skal jo ikke bare købe chokoladen hjem for at lægge den i en skål i receptionen. Nej tænk i stedet på at skabe merværdi ved hjælp af chokolade som merchandise. Her er et par caseeksempler hvor jeg synes chokoladen kunne give super god mening:

En madblogger skal afholde event i forbindelse med at hun udgiver en ny kogebog.
Ved eventet uddeles chokoladeplader med en udvalgt opskrift hvor chokoladepladen indgår. Sødt og sjovt!

Det klassiske julekort til samarbejdspartnere skal sendes ud, men man ved godt, at det hurtigt går tabt i mængden. Hvad med at lave et jule-chokoladekort (eventuelt formet som et juletræ og med en tekst alá "I denne søde juletid"), og send ud i stedet?

Eller hvad med at stjæle min idé, som jeg håber at kunne benytte i det nye år:
Glem alt om almindelige visitkort, få i stedet et chokoladevisitkort. - Så skal du bare håbe, at din kunde ikke bliver lækkersulten inden han får lagt dig ind i sine kontakter :-p

Det kunne også være sjovt f.eks. at eksperimentere med QRkoder, ja mulighederne er mange, og mon ikke chokoladerne "sælger" lidt bedre end kedelige gamle bolcher på messer osv.? Ulempen er selvfølgelig, at det ikke kan holde sig så længe som f.eks. en yo-yo, men på den anden side, så er det da til at få gjort kål på inden datoen løber :-p

Jeg har i forbindelse med dette indlæg ledt efter andre firmaer der laver chokolade med tryk direkte på chokoladen, men det ser ikke ud til at der er så mange at vælge imellem i Danmark. Jeg fandt dog: Coredesign.dk og ellers er det nærmeste jeg er kommet Chokoladehimlen der tilbyder chokolader med håndskrevne hilsner.

Hvad bruger du af merchandise og har du måske erfaringer med chokolade til det formål?

Kommentarer

  1. I dag fik jeg endnu et til hvor chokoladen kan finde anvendelse. Tippet kom fra min kontorkollega, der arbejder i rejsebureauet: Hun plejer at sende en rødvinshilsen til sine bedste kunder - en hilsen der godt kunne kombineres med et lille stykke mørkt chokolade med logo.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag