Ø-hop round one: Samsø

Henrik og jeg har nogle gange talt om, at vi gerne vil besøge nogle af de mange, skønne danske øer. Da vi var til Foodfestival i september fik vi et tilbud på en weekendtur til Samsø, som vi ikke kunne afslå.
Derfor går turen den kommende weekend til Samsø og nu er spørgsmålet så:

Hvad kan man opleve på Samsø i oktober?

På www.visitsamsoe.dk kan du skrive de datoer du er på Samsø og få en fin kalenderoversigt over de forskellige aktiviteter.

Vi bestemte med det samme at vi ihvertfald skal en tur forbi Samsø Labyrinten der er verdens største labyrint!

Jeg kunne også enormt godt tænke mig at nå forbi Falkecenter Samsø der har forevisning med ørne, falke og høge. Jeg tror det er utrolig flot! De har normalt ikke åbent i oktober, men åbent i anledning af efterårsferien.

Vi skal bo på Flinchs Hotel og det er også her vi skal have både morgenmad og aftensmad. Derfor er det kun frokosten vi skal finde andre steder. Det er der dog også rig mulighed for, for Samsø er kendt for fine specialiteter.

Vi er blevet anbefalet at bruge ihvertfald én aften på Rockhotellet i Brundby hvor der faktisk er DJ 80'er-fest nu på lørdag. - Vi har ikke forudbestilt billetter endnu, så vi må se om vi kan få lov at komme ind ;-)

Jeg glæder mig til at dele min rejsedagbog med jer, så I også kan lære Samsø at kende. Kender du allerede Samsø har du måske et tip til hvad vi skal opleve? - Hvis vi altså kan nå at få mere ind i vores program der jo allerede kan virke lidt stramt ;)
Smid gerne en kommentar med din bedste Samsø oplevelse nedenfor.

Kommentarer

Populære opslag