Hjerteformet Julemarked Udstillerportræt: Sabina Laursen

Den 24. november 2013 afholder vi Hjerteformet Julemarked på vores gård mellem Horsens og Juelsminde. Overskuddet fra salg af standpladser går til et velgørende formål. Du kan læse mere om julemarkedet og hvordan du kommer med - enten som kunde eller sælger lige her.

I udstillerportrætserien har jeg talt med nogen af de personer der stiller op med en stand på julemarkedet og giver dig mulighed for at købe unikke julegaver med hjem. God fornøjelse!

Sabina Laursen arbejder med forskellige medier så som maleri, porcelæn og kobber. "Jeg nyder at arbejde med alle elementer, men lige nu er det mest porcelænet og kobberet, jeg har kastet min kærlighed over. Og det er egentlig der,den lander - ved kærligheden og lysten til at skabe noget. Når jeg først er blevet tændt på en ide, så er jeg produktiv og ikke til at standse igen." fortæller hun.


Når medierne er så forskellige kan det være svært at sætte ord på én bestemt stil der går igennem alle materialerne. "De kobberlysestager, som jeg tager med på Hjerteformet Julemarked har et industrielt og minimalistisk udtryk. Mine malerier og min porcelænskunst har et abstrakt eller naivistisk udtryk. Til sammen kan man sige, at min kunst er sjov, legende, smuk og lystbetonet. Min kunst hylder farver, da det for mig at se kan skabe liv og personlighed i ethvert rum og spreder glæde og varme. Min kunst udtrykker følelser, stemninger og holdninger og jeg kalder den derfor ”Colour of my Day”. For mig kan inddragelsen af farver og unikakunst have en afgørende betydning for, om man indretter en bolig eller et hjem…"

Sabina nyder at arbejde kreativt, at få lov til at bruge sine hænder og komme ud med idéer og hendes iværksættertrang. "Jeg får et kick ud af at den hurtige omsætning fra ide til handling, og det er for mig ikke processen i sig selv, som skaber ny energi og nye ideer men mere de resultater, som jeg kan opnå." Sabina fortæller, at tilfredsstillelsen i at skabe ting, er at kunne se det færdige produkt. Når hun er tilfreds med resultatet, ryger hun tilbage i kreativt mode.

Du kan møde Sabina på Hjerteformet Julemarked 2013. Her har hun valgt at deltage for at støtte op om det gode formål og for at være med til at præsentere unikakunst for gæsterne. "Jeg ønsker, at de besøgende skal blive inspireret og få sig en hyggelig juleoplevelse. Jeg har også et håb om at julemarkeder som disse, kan overbevise de besøgende om værdien i at give mere personlige og unikke julegaver."

Hvis du ikke kan vente til Julemarkedet med at se nærmere på Sabinas smukke varer, kan du følge med via hendes Facebookgruppe Colour of My Day.


Kommentarer

Populære opslag