Hjerteformet Julemarked Udstillerportræt: Susanne Krebs

Den 24. november 2013 afholder vi Hjerteformet Julemarked på vores gård mellem Horsens og Juelsminde. Overskuddet fra salg af standpladser går til et velgørende formål. Du kan læse mere om julemarkedet og hvordan du kommer med - enten som kunde eller sælger lige her.

Udstillerportrætserien har jeg talt med nogen af de personer der stiller op med en stand på julemarkedet og giver dig mulighed for at købe unikke julegaver med hjem. God fornøjelse!

Susanne Krebs er uddannet lærer og med billedkunst som linjefag og keramik som speciale er det nok ikke så overraskende, at det netop er keramik af stentøjsler og porcelænsler du kan finde på Susannes stand.

"Min stil er unika keramik. Jeg laver skulpturer og skulpturel brugskunst, som f.eks mine æg, der kan stå som en skulptur eller der kan sættes et fyrfadslys i - til jul egner de sig også fint som potter for en en hyacint."

Susanne fortæller at hun altid har haft trang til at udtrykke sig kreativ, og har tegnet og malet siden hun var barn. De sidste 16 år har det dog været med keramikken i centrum og Susanne siger: "Jeg laver keramik, fordi jeg ikke kan lade være."

Susanne har valgt at deltage på Hjerteformet Julemarked 2013.
"Jeg er vild med julen,  hyggen der er forbundet med julen og de mange traditioner.
For mig har det altid været en tradition at gå på julemarkeder. Jeg nyder også selv at stå på et julemarked med min keramik og være med til at sprede god stemning. Det er hyggeligt at få en snak med kunderne, og være med til at give dem en kreativ juleoplevelse- Det er et stort plus for mig, at Hjerteformet julemarkedet også støtter et velgørende formål - det er med til at give julemarkedet ekstra mening!"

Når du besøger Susannes stand kan du forvente at der er en masse unika keramik af høj kvalitet. Uden at løfte sløret for alt hvad du kan opleve, fortæller Susanne at der blandt andet vil være keramik æg plantet til med hyacinter og mos, engle og smykker samt meget mere. Keramikken kan ikke kun bruges til jul, men er smuk hele året.
Køber man Susannes keramik, får man noget ingen anden har magen til, da alt er formet i hånden og er unikt. - Her er helt sikkert nogle gode gaveidéer!

Hvis du ikke kan vente til julemarkedet kan du se mere til Susannes keramik på  www.susannekrebs.dk eller på hendes Facebookside.

Kommentarer

Populære opslag