Først skal træet vises - pyntet med guld

Jeg ved godt, at det måske er lidt tidligt, men jeg har meget jeg skal vise frem i år, så du må leve med at vi tager julen lidt på forskud ;-) Vi laver sjove og lidt anderledes ting herhjemme på livet løs pt. Det er selvfølgelig til vores store Julemarked 24. november, vi producerer. Jeg har blandt andet kastet mig over at lave interessant og unikt julepynt. For mig er udpakning og ophængning af julepynt noget af det der virkelig kan få mig i stemning. Der er en historie bag hvert stykke pynt, og den følelse vil jeg gerne give videre til andre.

Èn af de idéer jeg har fået til julepynt i år er malede dyr. De er egentlig ret simple at lave, men bliver rigtig flotte og unikke med de forskellige bånd til ophængning. Man kan vælge at pynte dem yderligere, ved f.eks. at bruge glitter, små perler eller andet - og det kan da også være, at min model udvikler sig inden jeg er færdig med at producere, men pt. er jeg rigtig glad for det enkle look, som disse har.

 Dyrene kommer til at koste 15kr stykket. For hvert solgt dyr går 2kr til Projekt Inclusia på Stefanshjemmet. Jeg håber at dyrene bliver vel modtaget på julemarkedet, og at du måske kommer forbi for at mærke stemningen og få en snak med mig eller én af de andre udstillere.

Læs mere om julemarkedet her
Følg Hjerteformet Julemarked på Facebook

Kommentarer

Populære opslag