Hjerteformet Julemarked Udstillerportræt: Heidi Ritter

Den 24. november 2013 afholder vi Hjerteformet Julemarked på vores gård mellem Horsens og Juelsminde. Overskuddet fra salg af standpladser går til et velgørende formål. Du kan læse mere om julemarkedet og hvordan du kommer med - enten som kunde eller sælger lige her.

I Udstillerportrætserien har jeg talt med nogen af de personer der stiller op med en stand på julemarkedet og giver dig mulighed for at købe unikke julegaver med hjem. God fornøjelse!

Heidi Ritter er kendt fra bloggen Mig og Maya hvor du blandt andet kan se hendes mange smukke hæklerier. Til daglig kan du købe Heidis skønne kreavarer i butikken Smuksak eller i Heidis webshop. Den 24. november kan du dog møde Heidi og købe et udvalg af hendes bedste kreationer til Hjerteformet Julemarked.


Heidi fortæller at hun tilmeldte sig Hjerteformet Julemarked fordi hun er "lidt af en julegris og kan godt lide stemningen ved julemarkeder. Og desuden støtter dette julemarked et godt formål, og hvad er mere oplagt hér op til jul?" Det er vi jo helt enige med Heidi i. Vil du gerne med til julemarkedet enten som kunde eller med en stand så læs mere her på sitet eller følg os på Facebook.

På Heidis stand vil du blandt andet kunne finde: hæklede ting og hæklekits, både julepynt og noget for børn. Desuden vil der være julepynt i farver der ikke skriger af julerød og Heidis populære håndlavede dukker, der er optimale til julegaver. - Heidi har også flere ting oppe i ærmet, men det må du komme på Julemarkedet for at se ;-)

Heidis ting tager udgangspunkt i børneuniverset og er kendetegnet af høj kvalitet og et strejf af humor. Hvis du kigger forbi Heidis stand på julemarkedet lover hun håndlavede og unikke produkter der emmer af luksus samt en lille snak med og et par smil.

Kommentarer

Populære opslag