Hjerteformet Julemarked Udstillerportræt: Pernille Pedersen


Den 24. november 2013 afholder jeg Hjerteformet Julemarked på vores gård mellem Horsens og Juelsminde. Overskuddet fra salg af standpladser går til et velgørende formål. Du kan læse mere om julemarkedet og hvordan du kommer med - enten som kunde eller sælger lige her.
 
I Udstillerportrætserien har jeg talt med nogen af de personer der stiller op med en stand på julemarkedet og giver dig mulighed for at købe unikke julegaver med hjem. God fornøjelse!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Pernille Pedersen står bag mærket By Pepe kendt for farverige, naivistiske tryksager. - Det er i øvrigt Pernille der har designet Hjerteformet Julemarkeds logo.


På Julemarkedet vil du i Pernilles stand kunne købe alt  fra store plakater, til postkort
- og der kommer selvfølgelig også julekort og til og fra kort til alle dine julegaver. Pernille beskriver selv sine tryksager som "fulde af farver og kærlighed, med masser af smil og julekærlighed."
 
På Pernilles stand er der produkter til enhver pengepung da du kan købe varer fra 2kr til omkring 300kr.
 
Besøg By Pepe på www.bypepe.dk og se alle Pernilles gratis lækkerier til dig herKommentarer

  1. Jeg glæder mig til at få en rigtig hyggelig dag, hvor jeg ved at Marie har hygget om alle detaljerne. Jeg glæder mig til at hilse på alle der kommer forbi og kigger. DEt bliver en alletiders hyggeligt dag - og jeg glæder mig og har maven fuld af sommerfugle.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag