Medvind på cykelstierne?

Jeg har været ved at rydde lidt op i billedarkiverne. Jeg vil gerne dele en lille historie med jer, som aldrig kom på bloggen, mens den måske var allermest aktuel: Under folketingsvalget i 2011. - Men derfor er den nu meget sjov alligevel.
På øverste billede ser I mig stå ved siden af en bil. Jeg var ude at gå aftentur med manden, da vi blev forargede over den dårlige parkering.Som man nok godt kan se på billedet ovenfor, holder bilen ikke de påkrævede 5 meter fra krydset - og her er endda tale om et kryds med ekstremt dårligt udsyn (Jeg ved det, jeg kører her hver morgen).


Historien bliver dog først rigtig sjov, når man går hen foran bilen og opdager, at det er en valgkampagnebil for Bünyamin Simsek. Hvis man følger med her på bloggen, ved man godt, at han alligevel ikke havde fået min stemme, men kender man danskerne ret, så er sådan en ulovlig parkering bestemt noget der kan få dem væk fra villavejene og ud til stemmeurnerne - og så ved man godt, hvem de ihvertfald ikke stemmer på.
Det er en omm'er Bünyamin.

Kommentarer

Populære opslag