Haps! Madklub marts

I slutningen af 2013 startede jeg og Manden en madklub ved navn "Haps!", med to vennepar og to singlevenner - i alt 8 personer. Jeg har været en klovn til at fortælle jer om den, selvom vi har mødtes 5 gange, og maden har været rigtig skøn hver gang. I går fik jeg dog sneget min telefon med ved bordet, da vi skulle spise, og har lidt at vise frem til jer :-)

Vi havde ingen rolle i madklubben i går, ud over at være gæster, og spise af den dejlige mad. Svogerinden (Min svoger og svigerinde), stod for hovedretten: En krydret, karry-kokos ret, med blandt andet masser af friske champignon:

Desserten havde været en opgave for vores andet vennepar. Og wow, den var både virkelig lækker og utroligt smuk:


Hvid chokoladeparfait på Digestive-kiksebund med jordbær og granatæble-sauce. Den var virkelig lækker! Hvis desserten har inspireret dig til at lave noget lignende, har jeg fundet en opskrift hos Spisbedre her.

Sidste gang det var vores tur, lavede vi Ristaffel, og da vi stod for desserten var det en Kvæde-sorbet med æble-karamel-slør. Næste gang er det vores tur til igen at stå for hovedretten. Vi er ude efter noget spændende og eksotisk (fisk er ikke en mulighed). Har du et bud, så smid meget gerne forslaget nedenfor :-) Tak!

Kommentarer

Populære opslag