Svømmer væk i Pinterest

For tiden er jeg jo ret stille her på bloggen. Jeg får ikke surfet forbi blogs i samme grad som for nogle år siden. I stedet svømmer jeg helt væk i Pinterest og Facebook. Facebook bruger jeg til hurtigt og effektivt at holde mig up-to-date med hvad der sker i vennernes liv; Jeg har omkring 10-20 mennesker kategoriseret som 'nær ven' tror jeg de kalder det (dem med stjernen) og får en heads up når nogen af dem skriver noget, så jeg kan følge med :-) - Men det der virkelig får mig til at slappe af på den måde som blogs altid har kunnet er Pinterest.

Jeg vil ikke skrive en masse om Pinterest for du kender det med sikkerhed allerede, men i stedet fortælle lidt om mine egne boards derinde, skulle du have lyst til at kigge forbi dem.

Jeg har været i gang med at reducere antallet af 'boards' der pludselig havde udviklet sig eksplosivt, med kun få 'Pins' på hver - lidt kedeligt at se på. Derfor lavede jeg en del omrokering/omstrukturering og er gået fra omkring 20 boards for en uges tid siden, til nu at have 13. Jeg har ikke slettet nogle pins, men lavet nogle tydeligere kategoriseringer og brugt tid på at beskrive hvad hvert board indeholder, så det er muligt at afgøre om det er et board man gider følge eller ej :-) - Indtil jeg begyndte på dette oprydningsarbejde var mine pins mest for min egen skyld.

Mine boards - sorteret efter antal pins:

114 Pins: Picnic Wedding Board - Om mit eget (og andres) picnic bryllup

80 Pins: Let's eat - Om mad, drikke og meget mere ;-)

42 Pins: What To Wear - Sko, negle og tøj

41 Pins: Kid stuff - Sjove idéer der har med børn at gøre

40 Pins: Decorating the home - Inspiration til personalisering af hjemmet

35 Pins: Christmas - Alt til årets bedste højtid!

31 Pins: Outdoor Living - Simple living, smuk natur og søde grøntsager

26 Pins: Inspiration - Det der inspirerer mig, men ikke passer ind nogen steder

22 Pins: Throwing Parties - Festidéer, invitationer og dekorationer

19 Pins: Geekness - Lidt LEGO, lidt blogging, zombier og andet nørderi

3 Pins: Photography - Et meget lille, nyt board, der forhåbentlig snart bliver fyldt med fotos :-)

Det skarpe øje vil opdage, at listen kun indeholdt 12 boards - den sidste er min ønskeseddel, som kun opdateres en gang om året, så den er nok ikke så interessant - Er du alligevel nysgerrig kan du smutte forbi min Pinterestprofil og kigge på den :-)

Kommentarer

Populære opslag