Ud over stepperne

Hvis man er kendt i bloggerverdenen, ved man godt, at der som regel er meget stille på diverse blogs, når der sker en masse. Det er pissefrustrerende for læsere der følger én, for de synes jo på en eller anden måde, at de har lidt krav på at vide hvad der foregår i den anden ende. - Derfor kommer vi bloggere også tit til at undskylde for vores tavshed, selvom vi inderst inde jo godt ved, at vi først og fremmest skriver for vores egen skyld og ikke læsernes :-)

Nå, men her har jo også været stille i noget tid - omkring halvanden uge, og grunden er lige netop som beskrevet ovenfor, fordi der har været knald på, på hjemmefronten.

Sagen er den, at jeg har to store ting at fortælle jer:

 • Nyt arbejde
  Jeg har fået nyt job og er nu i gang med alt hvad det medfører: Opsigelse, afslutning af opgaver og viderelevering til kolleger, spontane skift mellem glædesjubel og fuldstændig skræk over det nye ukendte der venter.
 • Huset!
  Vi har kigget på hus i snart 1½ år og tror endelig vi har fundet Huset! vi så det første gang i søndags og skal gense det i morgen eftermiddag. Har allieret os med tømrerbekendt der forhåbentlig vil blåstemple købet. Tror ikke jeg kan magte hvis han siger han synes det er en dårlig idé. Svigerfar skal også med ud og kigge på huset - er lidt sur over, at jeg ikke kan få nogle af mine forældre med, men de har ikke mulighed for at deltage så tidligt på dagen.

Kommentarer

 1. Tillykke med dit nye arbejde og at jagten på huset er så tæt på at være slut :-)

  Kender godt følelsen af både glæden ved at have fået nyt arbejde og skrækken over det man ikke kender ved det nye arbejde. Er kollegaer nu også søde, bare man ikke bliver hurtig træt af dem, er det nu også spændende opgaver osv...
  Men held og lykke med det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Alice, tusind tak for dine tanker. Nyt arbejde er SÅ skræmmende, men sådan er det jo med alt nyt ;-) det er også derfor det er
   Spændende :-)

   Slet
 2. Tillykke med begge dele!
  Jeg håber, at alt er vel med huset, så det kan blive enden på jeres jagt :)

  Og ja, den dårlige samvittighed, man nogle gange kan få som blogger, er skide irriterende...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Bitten, mere om både job og husjagt snarest muligt :-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag