Polterabendkage

Min dejlige storebror og hans skønne kæreste er netop blevet gift - 31. december. Forud for det var jeg med til brudens polterabend i november og fik til opgave at lave kagen.

Min svigerinde er korleder og derfor skulle der selvfølgelig være et lille kor ovenpå kagen. Jeg var lidt nervøs for transporten af kagen, da den skulle hele vejen fra Århus til Amager og desuden skulle stå i bilen hele dagen. Alligevel bestemte jeg mig for at gå all out og her er resultatet:

Kagen er min basis nøddebund, som jeg næsten altid laver. Fyldet er jordbærcreme af jordbær og flødeskum. Kagen er smurt op med hvid chokoladecreme med frysetørrede jordbær. Den er dækket med skumfidus fondant og figurerne er af marcipan med glasurhår. Blomsterne (på nær marcipanrosen) er vafler jeg har købt færdige.


De næste billeder er taget af Mette Risager:*HAPS* Bruden bed hovedet af sig selv.

Kommentarer

  1. Nuj den ser lækker ud. Men har jo smagt dine kager, og ved den må have smagt dejligt.

    SvarSlet
  2. Hej Pernille, hvor er du sød :-) Den var faktisk rigtig vellykket vil jeg sige. Det var en meget kræsen pige der skulle have den, men hun blev glad :-) Jordbær om vinteren er altså også godt - det var nogen jeg havde frosset ned fra juli måned, så de smagte rigtig af dansk sommer :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag