Stillebens: Boliginspiration

Stilllebens i boligindretning er vel egentligbare en moderne måde at italesætte 'nisselandskaber' og andre ting (ofte nips) sat op på en lækker måde. Jeg er selv lidt en fan af at lave små stilllebens i min bolig og vil dele nogen af dem med jer her:

Selvom sommeren går på hæld hygger vi stadig i haven de aftner vejret er nogenlunde.
Vi tager uldtæpper med ud til at holde kulen på afstand. Det meste her er loppefund. Stolene er malet med akrylmaling. Vasen er et arvestykke. Duen er syet af bomuldsstof fra Stof2000.


Til venstre: Vi har næsten altid friske buketter herhjemme. Når de bliver lidt 'slatne' klipper jeg blomsterhovederne af og tørrer dem til potporri. Her i skål fra Lene Højlund. De kantede vaser er fra IKEA - den høje pyntet med 'hjerteranke' fra hobbyforretning. I baggrunden kan man ane to dyr af træ jeg har fået som gave.

Til højre: Èt af mine yndlings'hjørner': Vores smukke Dolche Gusto maskine i hvid og brun på en - noget krøllet - dug fra Rice. Uret er sat op direkte på væggen, jeg har set lignende ure i Bahne.

Vi havde mange kurve til overs fra vores picnic bryllup. De pynter nu på forskellig vis i vores hjem, her som magasinholder. Bogstaverne er en bryllupsgave. Det er grisen også der er fra Züny. Vasen i baggrunden er én af mine favoritpynteting; den kan vendes på mange måder og er farverig og stilren på én gang. Den er købt på AROS og er designet af PO: (også en bryllupsgave).
Stearinlysene i mange farver der 'flyder ud' er fra Søstrene Grene. 

I køkkenet hænger mit yndlingsmaleri malet af en veninde. Hun sælger sine kunstværker her: http://www.123hjemmeside.dk/Sabina_laursen/
Ved siden af hænger en sætterkasse der hele tiden skifter udtryk afhængig af mit humør. På dette billede huser sætterkassen et langt 'glasfad' fra IKEA fyldt med muslingeskaller og sten, en sort teposeholder, to gamle kendinge; de hvide isbjørne, en mini margrethe skål i lyseblå og et par målebægere i sølv og bleg lyseblå.
 
 
På badeværelset opdagede jeg pludselig at jeg havde ret mange blå, turkis og lyseblå ting. Nu står de på en glashylde sammen og giver et frisk 'rent' udtryk til rummet. Jeg har stillet et lille hjerteformet træspejl sammen med for at bløde det blå op.
Skrubbehandsker og skrubbe'puf'' er fra Body Shop, vase og fad er fra Ikea, halskæden har min mand fået lavet og farvet specielt til mig i Egypten, neglefile lignende den på billedet kan fås i Tiger. Toilettasken var en gave.

Kommentarer

Populære opslag