Blogish - Nyt e-magasin du skal unde dig selv

Nu er det jo ikke fordi jeg har noget at have det i - men har de fleste anmeldere overhovedet det? Jeg har måske alligevel lidt: over 10 år med blogging, en uddannelse i kommunikation og en grundlæggelse af en webportal for danske bloggere; tjo, lidt har jeg måske... Det jeg vil gøre nu, er nemlig at komme med en lille anmeldelse til jer. Som I vil opdage bærer den større præg af at være en anbefaling end en anmeldelse og det er nok fordi jeg finder det selvmodsigende at forsøge og skrive et objektivt blogindlæg, tildele et bestemt antal stjerner osv. I læser denne blog fordi min holdning til ting på en eller anden måde inspirerer jer - på godt og/eller ondt - (eller også har Google ledt jer på afveje herind).


Ikke mere snik snak, her kommer en anmeldelse/anbefaling af Blogish, et nyt gratis e-magasin skrevet af danske bloggere: Hvis du ikke gider læse anmeldelsen, så hop direkte til bunden og læs magasinet, det vil du ikke fortryde!

Blogish ligner på mange måder et dameblad bare uden alle de irriterende reklamer. Magasinet indeholder artikler om dybe emner, lidt friske-hyggelige emner og en masse skønne billeder. Der er 'Top ti'er' og interviews; både med kendte og knapt så kendte mennesker. Stilen er frisk og tiltaleformen er rap; det er tydeligt at hver blogger har fået lov at sætte sit eget tekstuelle præg på det afsnit hun har stået for - så fedt!

Emnerne er totalt tøsede med fokus på mad, have, børn og boligindretning. Ja, lidt andet er der da også, men det er bestemt disse emner der har fået hovedvægten. Heldigvis slipper jeg for at kigge på anorektiske H&M-piger der er lidt for forelskede i selvudløsning (ja, altså på kameraet).  Illustrationer og billeder er nemlig skønne og enormt opfindsomme.


Skal jeg overhovedet komme med en lille bekymret bøvs skal det være, om bloggerne formår at producere noget så fantastisk ad flere omgange; jeg tror og håber ikke de har brændt krudtet af og brugt alle deres tricks på dette blad, men lad os nu se, jeg venter ihvertfald spændt på næste udgave sammen med deres 600 Facebookfans.

Find Blogish magasinet her: www.e-pages.dk/blogish/
Blogish på Facebook: www.facebook.com/blogish

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag