Billedspam: Fra fodbold til robotsæl

I går eftermiddags var jeg ude og fotografere på et botilbud for handicappede i forbindelse med mit arbejde. Det blev til en masse spændende, gode fotos og også nogle der var lidt sjove, så her er et lille pip i form af en omgang billedspam. Bemærk at billederne  kun er til inspiration og ikke må anvendes uden tilladelse.

Kommentarer

  1. Uh, den der robotsæl har jeg godt læst om :) Har en bog af Sherry Turkle, hvor hun skriver om hvordan voksne og børn knytter sig til teknologi, eksempelvis den her sæl, men også andre robot-dyr/dukker. Meget interessant!

    SvarSlet
  2. @Bitten: Ja den er rigtig fin sådan en robotsæl - tror også jeg må smide et indlæg om den, blev ufatteligt forelsket i den, mens jeg stod og fotograferede.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag