Vil du være med i e-bog om bloggere?

Jeg arbejder pt. på en e-bog om danske kvinder der blogger. I den forbindelse søger jeg kvindelige bloggere der har lyst til at blive interviewet omkring deres blog: Hvorfor du blogger, hvad du blogger om osv.
- Du er altså velkommen til at henvende dig ligegyldigt om du blogger for sjov i din fritid eller i forbindelse med dit arbejde: Det er også ligemeget om du blogger om mad og sport eller om dit hverdagsliv.

Dit interview vil blive en del af e-bogen og dine svar vil både blive brugt som statistisk materiale sammen med andre interviews, samt evt. inddraget som et portræt af dig og din blog.   

Der er mulighed for anonymisering i ønsket grad, så det f.eks. ikke er muligt at genkende dig eller din blog i bogen.Omvendt er der også mulighed for, at din blog kan blive nævnt i bogen og i forbindelse med markedsføring af bogen, så du kan få lidt reklame.

De afsnit hvor dit interview indgår citeret (dvs. ikke som en del af statistisk materiale, men hvis vi f.eks. citerer fra dit interview), vil blive sendt til gennemlæsning og godkendelse hos dig.
Desuden vil du selvfølgelig få et link til den færdige e-bog, når den udgives.
Jeg håber at du (og din blog) har lyst til at være med i bogen. 
Smid en kommentar med din mail- og blogadresse nedenfor, så kontakter jeg dig, eller send mig en mail på email@marieholm.dk for at høre mere om projektet.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!


Kommentarer

 1. Hej Marie.

  Det lyder meget spændende og jeg kunne godt tænke mig at være med :)

  min mail er c.bugge@hotmail.dk (det er vigtigt med dk til sidst - det er ikke en fejl :) )

  Mvh. Christina (Stina)

  SvarSlet
 2. Kære Stina, jeg har sendt dig en mail.

  SvarSlet
 3. Hej Marie, jeg vil gerne være med :-)Her er adressen til min blog og der finder du også min mailadresse under fanen om mig.

  Venlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 4. Hov!!! glemte da rent at vedlægge adressen haha :

  http://defemibyen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Hej Marie

  Det lyder da super spændende - Kan du bruge mig, deltager jeg gerne. Har jo blogget i en hel del år efterhånden og lyder som et spændende projekt, også fra min synsvinkel, som en del af bloggerverden. :)

  Katja
  www.cautious.dk

  SvarSlet
 6. Kære Katja, det kan du tro - send mig en mail på email@marieholm.dk så tales vi ved :-)

  SvarSlet
 7. Hej Marie,

  Fik din mail ang. dette, men har lidt problemer med min mail for tiden, så håber det er ok jeg svarer her :)

  Jeg vil gerne deltage, hvis du vil have mig med :)

  Min kæreste og jeg er dog startet på en ny blog, så //by Nicholaine kører ikke længere, men hvis du stadig kan bruge mig og den nye blog, så hører jeg gerne fra dig.

  Håber du og din kommende husbond har det godt :)

  Klem Nicholaine
  houseofbb.blog@gmail.com

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag