Bøger 2012: Bog 7 - Time stops for no mouse

Den søde, hyggeligelige lille bog Time Stops for No Mouse handler om musen Hermux Tantamaq. Han er urmager og kendt som en ordentlig, venlig og fornuftig mus. En dag står han over for et valg: da han bliver forelsket og hans elskede tages til fange må han overveje om han er en mand, eller en mus!
Foruden Hermux der er hovedperson, møder vi også muldvarpe, egern, rotter og andre gnavere. Min yndlingsfigur var Terfle, Hermux Tantamaqs kæle-mariehøne.

Bogen var en sjov lille historie, der ikke tog lang tid at læse, og var tilpas underholdende til at jeg gad nupse ca. 50 sider i den om dagen. Hvis man overvejer at begynde og læse engelsk litteratur, kunne denne her bog sagtens være et sted at starte, da den kun fylder lidt over 250 sider og sproget er let og forståeligt.

Hvis man bliver vild med Hermux Tantemaq bogen, som var Michael Hoeyes debutrom, så findes der i dag flere bøger om hans eventyr. Jeg kan forestille mig, at Time Stops for No Muse er god til højtlæsning eller læs selv til de lidt større børn, da den indeholder mange gode moraler og ikke er voldsomt uhyggelig.

Hvis du er interesseret i bogen kan du napse den fra mig gratis på Bookmooch.

Kommentarer

Populære opslag