Det du kan bruge det til

Da jeg mødte min kommende mand, Henrik for snart seks år siden, havde jeg allerede blogget i mere end fem år. Blogosfæren og folkene i den fyldte i min bevidsthed og var noget jeg snakkede om dengang og har talt om lige siden. Henrik lyttede pænt og talte med når han kunne - jeg forestiller mig lidt, at det at lytte til alt min bloggingsnak for ham må minde lidt om den følelse jeg får, når han begynder at tale om sit arbejde; jeg forsøger at lytte, men forstår bare ikke helt hvad det lige er der er så fantastisk ved det.

Nå, men efter seks år må jeg altså have sagt noget rigtigt, for Henrik har netop i dag oprettet en blog. Den har det fine navn: "Det du kan bruge det til (DDKBDT)" og kan findes på blogspot under netop det navn: www.ddkbdt.blogspot.com
Som det kan læses af det første indlæg, har han påtaget sig den, i mit hoved, ret umulige opgave, at formidle matamatik og fysik til alle "også dem der ikke vidste det var spændende"... æhem... Her kan jeg bestemt række hånden i vejret og føle mig ramt.

Jeg ved ikke, om der er nogen af jer, der på nogen måde kan finde interesse i at følge med på hans blog, eller synes at det er 'det du kan bruge det til', men jeg synes da næsten jeg er nødt til at nævne at han nu er at finde i blogosfæren; om ikke andet så for at I forhåbentlig kan give ham en pæn velkomst så han ikke mister modet lige med det første ;-)

Kommentarer

Populære opslag