Bulgursalat og pastasalat

Her kommer lige et lidt anderledes indlæg. I går var jeg nemlig til Spring Ud Blogevent i Århus hvor jeg havde forberedt maden. Jeg lovede at lægge opskrifter op på de to salater vi fik, og du får hermed også del i dem :-)

Bulgursalat (4 personer)
2,5dl bulgur
vand
2 æbler
½ spsk kanel
1,5 spsk olivenolie
1 spsk citronolie
½ pose blandede nødder og rosiner
2 spsk frisk koriander
2 spsk mynte
2 spsk ramsløg

Bulguren koges i vandet (ca. 12 min) og køles ned. Rør citronolien i, og husk at røre mens det køler, så det ikke bliver til én stor klump. De friske krydderurter hakkes og blandes i. Æblerne skrælles, skæres i tern og blandes i. Bland dressing af olivenolie og kanel og hæld over. Lige inden servering tilsættes nødder og rosiner.

Pastasalat
Her beregnede jeg ikke mængder, så I må nøjes med en ingrediensliste :-)
Sort pasta med blæksprutteblæk
Sugar snaps
Rød peber
Gul peber
Rød pesto
Baby leaves

Kommentarer

 1. Tak for den opskrifterne :-)
  Forresten, fandt i en sølv/metal farvet stift blyant efter spring ud? jeg tror nemlig jeg glemte min stift blyant!!

  SvarSlet
 2. Alice - jeg så ikke nogen :(

  Fedt Marie - du er elsket, nu hvor du har delt din opskrift.. Den tror jeg nok lige at jeg skal leve af!

  SvarSlet
 3. nåh, så bliver jeg nok nødt til at rydde op!!! :-)

  SvarSlet
 4. @Alice: Nej desværre fandt vi ikke sådan én. Ih hvor træls for dig. Håber den dukker op under oprydningen ;-)

  @Gitte: Hvor er du sød *Griner*

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag