Arbejdslejr

Den manglende opdatering skyldes at jeg er gået i arbejdslejr og har begrebet mig i en lang række opgaver. Specialet har lige nu topprioritet og jeg nyder virkelig nyder at skrive og se hvordan der langsomt formes det der bliver en færdig opgave. Sideløbende har jeg også travlt med et hemmeligt foreningsprojekt (shh), ja, jeg er jo fuld af dem, og også med at søge arbejde, som jo næsten kan betragtes som et fuldtidsjob i sig selv.

Jeg kan nogle gange blive overrasket over hvor hurtigt jeg kan få produceret noget meget brugbart når bare jeg har motivationen og det kan I tro jeg har lige nu. Jeg er glad for ikke at have en 'specialesump' fornemmelse, men blot være glad for det jeg laver og kunne se muligheder og fremtidsperspektiver i det. Så jeg er ved godt mod og glæder mig til at skulle diskutere nogle faglige problemstillinger med min dygtige vejleder på torsdag.

Kommentarer

Populære opslag